Twee gemeenten op één eiland

Welke plek past bij jou?

Voorne-Putten, een heerlijk eiland om te wonen, werken en leuke dingen te ondernemen. De grote diversiteit tussen de gemeenten Nissewaard en de gemeenten Voorne aan Zee biedt elke woningzoeker een uitgebreid aanbod. Zowel de stadsliefhebber als de rustzoeker vind er iets van zijn gading.

 

 

Ontdek Voorne-Putten

Wonen op Voorne-Putten

Op Voorne-Putten heb je alle voorzieningen, zoals theaters, scholen en sportclubs en de stad Rotterdam dichtbij. Zoek je rust en ontspanning? Natuur, polder, strand en duinen zijn om de hoek!

Voorne aan Zee

Voorne aan Zee één gemeente met veel diversiteit, van stranden tot aan historie en unieke dorpskernen. Je kunt hier groots, landelijk, stads of juist heel dorps wonen.

Meer over Voorne aan Zee

Nissewaard

In Nissewaard kun je zowel stedelijk als heel landelijk wonen. Kleine dorpen in de polder, historie in Geervliet en Heenvliet en vanuit Spijkenisse pak je zo de metro naar Rotterdam.

Meer over Nissewaard

Waar staat jouw favoriete huis?

Leer je nieuwe woonbestemming kennen

Voorne aan Zee en omgeving

Wonen in Voorne aan Zee gemoedelijk in één van de dorpen. het landelijke buitengebied of de vestingstad Brielle of Hellevoetsluis. Het water is altijd dichtbij!

Hellevoetsluis is een watersportplaats met alle moderne facilliteiten in een prachtige historische setting van een vestingstad aan het Haringvliet. De Vestingstad Brielle is omgeven door groene stadswallen en ligt aan het Brielse Meer waar je alle vormen van watersport naar hartlust kunt bedrijven. In de bekende badplaats Rockanje voel je je bijna op vakantie met het heerlijke strand om de hoek en de gezellige sfeer in het dorp. 

Lees meer
Meer over Voorne aan Zee

Nissewaard en omgeving

Een penthouse aan het water, een tweekapper in een rustig dorpsbuurtje in het historische Geervliet of Heenvliet, een appartement in een levendig stadscentrum, een vrijstaand huis in de polder van Abbenbroek of een mooie eengezinswoning in een levendige stadswijk. Als je een huis zoekt in Nissewaard, heb je volop de keuze. Je kunt er wonen in de wolken, aan het water of tussen de weilanden, in rustige buurten met veel groen, in historische dorpscentra of in het stadshart van Spijkenisse, met zijn winkels, restaurants en theater. 

Lees meer
Meer over Nissewaard