Vier gemeenten op één eiland

Welke plek past bij jou?

Voorne-Putten, een heerlijk eiland om te wonen, werken en leuke dingen te ondernemen. De grote diversiteit tussen de gemeenten Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne biedt elke woningzoeker een uitgebreid aanbod. Zowel de stadsliefhebber als de rustzoeker vindt er iets van zijn gading. 

Wonen op Voorne-Putten

Op Voorne-Putten heb je alle voorzieningen, zoals theaters, scholen en sportclubs en de stad Rotterdam dichtbij. Zoek je rust en ontspanning? Natuur, polder, strand en duinen zijn om de hoek!

Westvoorne

Wonen in Westvoorne betekent gemoedelijk wonen in één van de drie gezellige dorpskernen of in het landelijke gebied. Zee, strand, bos en duinen zijn altijd dichtbij.

Meer over Westvoorne

Brielle

In Brielle vind je historische monumentale panden maar ook verschillende gezellige woonwijken net buiten de vesting waar menig gezin zich met plezier heeft gevestigd.

Meer over Brielle

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis, een uitgestrekte gemeente met veel mooie woonwijken. Je vind een breed aanbod aan woningen van appartementen tot vrijstaande woningen. Prachtig gelegen aan het Haringvliet en oude vestinghaven.

Meer over Hellevoetsluis

Nissewaard

In Nissewaard kun je zowel stedelijk als heel landelijk wonen. Kleine dorpen in de polder, historie in Geervliet en Heenvliet en vanuit Spijkenisse pak je zo de metro naar Rotterdam.

Meer over Nissewaard

Waar staat jouw favoriete huis?

Leer je nieuwe woonbestemming kennen

Westvoorne en omgeving

Wonen in Westvoorne betekent gemoedelijk wonen in één van de drie gezellige dorpskernen of in het landelijke gebied. Zee, strand, bos en duinen zijn altijd dichtbij.

In de bekende badplaats Rockanje voel je je bijna op vakantie met het heerlijke strand om de hoek en de gezellige sfeer in het dorp. Oostvoorne is van oudsher al een plaats met allure. Hier vind je de oude landhuizen en prachtige groene omgeving terug. Het lintdorp Tinte is fijn, maar klein. Hier woon je letterlijk in de polder met voldoende faciliteiten op kleine afstand van je huis.

Lees meer
Meer over Westvoorne

Nissewaard en omgeving

Een penthouse aan het water, een tweekapper in een rustig dorpsbuurtje in het historische Geervliet of Heenvliet, een appartement in een levendig stadscentrum, een vrijstaand huis in de polder van Abbenbroek of een mooie eengezinswoning in een levendige stadswijk. Als je een huis zoekt in Nissewaard, heb je volop de keuze. Je kunt er wonen in de wolken, aan het water of tussen de weilanden, in rustige buurten met veel groen, in historische dorpscentra of in het stadshart van Spijkenisse, met zijn winkels, restaurants en theater. 

Lees meer
Meer over Nissewaard

Hellevoetsluis en omgeving

Hellevoetsluis is een watersportplaats met alle moderne facilliteiten in een prachtige historische setting van een vestingstad aan het Haringvliet. De dorpen Oudenhoorn en Nieuwenhoorn zijn gemoedelijke dorpen midden in de polder. Hier geniet je van de rust en de ruimte voor elkaar. En heb je behoefte aan gezelligheid buiten het dorp? Dan zijn de winkels en de gezellige vesting van Hellevoetsluis binnen tien minuten fietsen bereikbaar.

Lees meer
Meer over Hellevoetsluis

Brielle en omgeving

Vestingstad Brielle is omgeven door groene stadswallen en ligt aan het Brielse Meer waar je alle vormen van watersport naar hartlust kunt bedrijven. Je vind er historische monumentale panden maar ook verschillende gezellige woonwijken net buiten de vesting waar menig gezin zich met plezier heeft gevestigd. 

Landelijk kun je wonen in het authentieke dorp Vierpolders en de voormalige vissersplaats Zwartewaal, waar de basisvoorzieningen prima op orde zijn. Wil je uitgebreid winkelen dan ligt Brielle om de hoek. 

Lees meer
Meer over Brielle