Woonprojecten op Voorne-Putten

Een hele nieuw woning naar eigen smaak en ontwerp inrichten of zelf de handen uit de mouwen steken en samen met een aannemer aan de slag. Op deze pagina vind je alle nieuwbouwprojecten op een rij. Interessante, duurzame, nieuwbouwprojecten maar ook de mogelijkheid om op Voorne-Putten een kavel te kopen om jouw droomhuis te realiseren.

Nieuwbouwprojecten

Een nieuw huis waar je direct bij de bouw betrokken wordt om je woning naar eigen smaak in te richten. In samenwerking met de gemeenten op Voorne-Putten geven wij een overzicht van alle nieuwbouwprojecten op Voorne-Putten. Alle actuele en toekomstige koop- en huurwoningen in een compleet overzicht. 

Lees meer
Bekijk alle nieuwbouwprojecten

Zelfbouwprojecten

Wat is er nou mooier dan jouw eigen huis helemaal naar wens te ontwerpen om het daarna te laten bouwen door een ervaren aannemer. Of bouw jij liever zelf met jouw eigen handen? Zet je dromen om in een mooi project en realiseer jouw eigen droomhuis op een mooi stuk grond op Voorne-Putten. Kijk welk project jouw aanspreekt!

Lees meer
Bekijk alle zelfbouwprojecten

Duurzame projecten

Nederland moet verduurzamen en wat is er mooier om deze energie besparende maatregelingen gelijk bij de bouw te realiseren. Je kunt dan denken aan: optimale zon-oriëntatie door veel glas aan de zuidzijde, pv-cellen en een zonneboiler installeren. Douchewater en regenwater opvangen voor toiletspoeling maar uiteraard ook goed isolatie en zonnepanelen. Bekijk hier de duurzame projecten op Voorne-Putten!

Lees meer
Meer over duurzame projecten

Bekijk de projecten - Per gemeente