Zelfbouw projecten

Denk je er over om zelf jouw unieke woning te bouwen? Een woning ontworpen en afgestemd op jouw specifieke wensen? Die woonideeën en dromen kunnen tot leven komen in een droomhuis dat compleet voldoet aan al jouw woonwensen, met een eigen sfeer en uitstraling! 

 

Eendraghtshof

Centraal in Hellevoetsluis, maar toch een dorpskarakter, dat is Eendraghtshof!

In Eendraghtshof komen (in fasen) 31 vrije kavels te koop om je droomhuis te kunnen bouwen. Ben je al wat ouder? Ook zal er een seniorenhof worden ontwikkeld. 

Eendraghtshof is de volgende in de gebiedsontwikkeling Stadsdorp 3223 in Hellevoetsluis. Stadsdorp 3223 bestaat uit meerdere woningbouwprojecten. Ook bevinden zich hier een nieuw sportcomplex met zwembad de eendr8, en Kindcentrum De Samenstroom. 

Lees meer
Meer over dit project

Hof van Maerlant Kavels

De wijk is ontworpen door een landschapsarchitect en prachtig groen ingericht met lage hagen, mooie bomen en heesters. De kavels zijn ca. tussen de 400 en 600m2 en liggen aan een ovaalvormige weg met éénrichtingsverkeer. De verkoop van vijf bouwkavels in fase 3 start op 10 oktober 2023. 

Lees meer
Meer over dit project

Zelfbouwkavels Nissewaard

Bouw zelf een droomhuis binnen de gemeente Nissewaard. Koop een kavel met een ruime oppervlakte voor zelfbouw door particulieren. 

Lees meer
Meer over dit project

Woonblogs - Financiële tips