Wil jij kopen of huren?

Je bent jong en wilt voor het eerst een huis kopen. Je hebt een gezin en zoekt (meer) woon- en leefruimte. Je bent al wat ouder en wilt vooral gemak. Of je komt uit het buitenland, werkt voor een bepaalde periode in de omgeving en zoekt een tijdelijke woonruimte, het liefst compleet ingericht. Voor zowel de beginnende als gevorderde huurders en kopers hebben we op Voorne-Putten een gevarieerd huizenaanbod. 

Kopen op Voorne-Putten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die het mooie eiland Voorne-Putten, op het gebied van koopwoningen, voor jou te bieden heeft? Wij hebben het totaalaanbod voor jou op onze site verzameld.

Lees meer
Bekijk het aanbod

Huren op Voorne-Putten

Op zoek naar jouw ideale huurwoning in de vrije sector? Op Voorne-Putten hebben we een divers aanbod wat past bij ieders persoonlijke woonwensen en financiele ruimte. 

Lees meer
Bekijk het aanbod

Starterslening

Een huis kopen dat onbetaalbaar lijkt... Dat lukt soms tóch dankzij de Starterslening. De naam zegt het al: de Starterslening is bedoeld voor een eerste koophuis. Met zo'n lening overbrug je het verschil tussen de prijs van het huis dat je wilt kopen en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. De Starterslening is altijd een aanvulling op je normale hypotheek.

Bekijk hieronder wat de desbetreffende gemeente rondom de Starterslening aanbiedt.  

Lees meer

Woonmagazine Voorne-Putten

In gesprek met enthousiaste bewoners, duurzaam wonen op Voorne-Putten en nog veel meer!

Lees meer
Lees het magazine hier

WoonnetRijnmond sociale huurwoningen

Op WoonnetRijnmond vind je een overzicht van het aanbod sociale huurwoningen van de diverse wooncorporaties in de regio Rijnmond. WoonnetRijnmond: dé plek voor 'n nieuwe stek!

 

Lees meer
Bekijk het aanbod