Omringd door de natuur

Oostvoorne is van oudsher een geliefde badplaats en pleisterplaats voor de 'gegoede' burgerij. Het dorp ligt in één van de mooiste duingebieden van West-Europa, de Duinen van Voorne. In directe omgeving van Oostvoorne kun je genoeg doen om te ontspannen op je vrije dag of na het werk, van fiets- en wandeltochten maken door de vele natuur tot aan de actieve watersporter uithangen bij het Oostvoornse Meer. 

 

Nieuwbouwproject: Wat wordt er gebouwd in Oostvoorne?

Op een prachtige locatie in het centrum van Oostvoorne verrijst Zwaluwhof. Met de variatie in bebouwing wordt Zwaluwhof een kleinschalige nieuwbouwwijk voor iedereen, van jong tot oud. Door de ruime opzet en het vele groen ontstaat zo de sfeer van de lanen van vroeger, maar met het dorpse gezelligheid waardoor Oostvoorne zo geliefd is. Een unieke wijk, op een unieke plek. 

Lees meer
Meer over dit project

Verken de omgeving

Oostvoorne bevindt zich in een van de mooiste duingebieden van West-Europa, de Duinen van Voorne. Geniet van de ongerepte natuur die zich hier schuil houdt.

Wandelen en fietsen kun je in Oostvoorne geen genoeg van krijgen, hier kun je oneindig wandel- en fietsplezier beleven! Struin door de duinen of fiets langs polders en vele landgoederen of ontdek juist de rijke historie van deze omgeving.

Ben jij lekker sportief, in voor een dagje surfen of een rondje op de mountainbike? Het gebied rondom het Oostvoornse Meer beschikt over deze prachtige activiteiten!

Een stukje bijzonder kustgebied ontdek je in Oostvoorne en de omgeving!

Lees meer
Omgeving Oostvoorne