Waterrijk wonen op Voorne-Putten

Op het waterrijke eiland Voorne-Putten kan het nog; fantastisch mooi wonen, omgeven door water. Geniet van je eigen terras aan het water. Gooi vanuit je tuin een hengeltje uit. Stap vanaf je eigen aanlegsteiger op je boot en vaar weg richting de horizon. Wil jij liever wat actie na je werk? Stap op je supboard of in je kano en geniet van de wind in je haren. Om daarna thuis weer helemaal relaxed te genieten van het prachtige rustgevende uitzicht.  

Nieuwbouwprojecten - Aan het water

Wonen in een vestingstad

Stap direct vanuit jouw woning het verleden in! Met de aanwezigheid van vele monumenten en een rijke geschiedenis ben je niet snel uitgekeken in de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

Brielle heeft in haar rijke historie koningen en koninginnen ontvangen en telde onder haar bewoners zeeadmiraals, schrijvers en dichters. Op elke hoek van de binnenstad is deze geschiedenis nog voelbaar. 

Het maritieme verleden van Hellevoetsluis ervaar je wanneer je net als de zeehelden Piet Hein en Michiel de Ruyter het ruime sop kiest, vaar na je werk het Haringvliet op of loop een wandeling over de verdedingswerken die de stad nog steeds omringen.

Lees meer