Inkoopacties voor mechanische ventilatie en zonneboiler

Energie besparen en daarmee je energierekening omlaag brengen. Het kan op allerlei manieren. De WoonWijzerWinkel, het energie-informatiecentrum van deze regio, vraagt in deze weken aandacht voor twee daarvan: een zonneboilersysteem en een energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem. Voor beide heeft de WoonWijzerWinkel nu een inkoopactie, zodat je gegarandeerd een hoge kwaliteit krijgt voor scherpe prijzen.

Nieuwe ventilatiebox, de stilste in zijn soort

Eerst de mechanisch ventilatie. Dankzij de inkoopactie kun je je huidige ventilatiebox voor slechts 395 euro vervangen door een energiezuinige variant. Deze prijs is inclusief het reinigen van de kanalen, nieuwe ventielen, installatiekosten en BTW. De nieuwe ventilatiebox is compact, krachtig, energiezuinig en de stilste in zijn soort. Je kunt ook voor een aantrekkelijke prijs een balansventilatietoestel nemen. Dit ventilatiesysteem haalt warmte uit de uitgaande lucht om de binnenkomende lucht te verwarmen. Een andere optie is een hybride ventilatiewarmtepomp. Die haalt warmte uit zowel de ventilatielucht als de buitenlucht om een ruimte te verwarmen.

Hoogwaardig zonneboilersysteem

Dan het zonneboilersysteem. Via de inkoopactie kun je heel voordelig een hoogwaardige zonneboiler aanschaffen die in Nederland is geproduceerd. Een combinatiepakket met zonnepanelen is ook een optie. De collectoren hebben daarbij dezelfde afmeting als de zonnepanelen. Zo combineer je heel gemakkelijk zonnepanelen met een zonneboiler in binnen één daksysteem.

Meer informatie over inkoopacties?

Voor meer informatie over de inkoopacties kun je terecht op de website van de WoonWijzerWinkel: woonwijzerwinkel.nl/acties

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. De showroom is 2.500 vierkante meter groot en op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Kom gerust eens langs, kijk rond en ga in gesprek met de adviseurs als die beschikbaar zijn. En als je voor een afspraak belt, weet je zeker dat je een van de adviseurs te spreken krijgt.