Woonmarkt Nissewaard

Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, informatie over de starterslening, financieel advies en tips om je huis te verduurzamen. Dat en meer is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse. 

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en advies van de notaris

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Je kunt er dus ook financieel advies krijgen. Zo kun je een inschatting laten maken van wat je maximaal kunt lenen. Ook kun je je laten adviseren over wat voor jou verstandiger is: kopen of huren. Verder kun je in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. Makelaars vertellen je wat het actuele (bestaande) woningaanbod is en geven je tips om de verkoopkansen van je huidige woning te vergroten. De gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening en over de mogelijkheden om je huis te verduurzamen.

Van 19.30 tot 21.30 uur. Parkeren in parkeergarage

De Woonmarkt is geopend van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Rond 19.45 uur is er in de kleine zaal van het theater een presentatie over het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard en over projecten die er nog aankomen. Zo krijg je een mooi overzicht, waarna je bij de stands met de ontwikkelaars in gesprek kunt. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast het theater kun je in een grote parkeergarage (Gorsstraat 22) je auto kwijt.

Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard is in de aanloop naar het evenement te vinden op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt