Hier wil je stranden

De badplaats Rockanje is door de gezellige drukte en de strandactiviteiten een populaire bestemming. Wonen in de omgeving van het prachtige duingebied waar je enorm veel verschillende planten en diersoorten kunt ontdekken. Uit je werk komen en nog heerlijk even kunnen wandelen door de duinen of uitwaaien op het badstrand van Rockanje. Wonen aan de kust,wie wil dat nou niet?!

Blog: Terug naar de kust

Dit betekent voor Danique, terug naar Rockanje, samen met haar man verhuisde zij in 2021 naar haar geboortedorp. Toen ze 20 jaar was vertrok ze voor haar studie naar Rotterdam, waar ze ook na haar studie haar draai vond. Ze ontmoette daar haar huidige man en samen kochten ze vervolgens in 2019 een eengezinswoning jaar in hartje Rotterdam. Nu ruim 2 jaar later wonen ze in hartje Rockanje.  

 

Lees meer
Lees het blog hier

Verken de omgeving

Rockanje beschikt over een prachtig en rustgevend badstrand. Een unieke omgeving waar je heerlijk tot rust kunt komen. 

Een populaire bestemming voor zowel de jongeren als de ouderen, genieten in de zon of actief op het water. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden. 

Rockanje heeft zijn verschillende natuurgebieden, bossen, vochtige duinvalleien, struwelen en droge zandhellingen. Vele planten en dierensoorten leven hier. Ook kun je de grote graasdieren ontdekken in sommige natuurgebieden, zoals de Exmoor pony's en de Galloway runderen in de Duinen van Voorne.

Lees meer
Omgeving Rockanje